Formules

Formules

Stay Focused werkt met drie op maat gemaakte modules. Aan jou de keuze!

NIEUW!!! IT-systeem

Gebruik ons IT-programma vanaf nu helemaal op maat voor jouw onderneming met zelfgekozen mystery visitors.Dit geeft je bedrijf de mogelijkheid om de optimalisatie binnenshuis te houden.Wij geven jou of één van jouw medewerkers een dag begeleiding 'on the field' en handige tips om een mooi overzicht van jouw organisatie te bekomen.De mystery visits worden uitgevoerd door eigen medewerkers of vertrouwenspersonen.

Mystery Visits

Hier wordt samen met jou een zorgvuldig uitgekozen scenario bepaald. Doelgericht bekijken we de verbeteringspunten en visie voor de toekomst.Er is ook een mogelijkheid om feedback van de rapportages te geven aan je werknemers, zodat jij dat niet hoeft te doen.Alles wordt uitgewerkt in samenspraak én in functie van jouw zaak.
Wij willen je inspireren zodat je perfect op koers blijft en dat jouw kompas duidelijk richting tevreden klant wijst.Indien gewenst kunnen wij ook statistieken opmaken per filiaal of werknemer.We kunnen al vanaf 1 bezoek aan de slag, maar adviseren over het algemeen 2 tot 3 mystery visits om een duidelijk totaalbeeld te krijgen.
Het is ook mogelijk om op abonnementsbasis te werken.

Mystery visits en opleidingen

In deze formule werken we samen met een team van experts.Dit is vaak nodig om de aandachtspunten uit de mystery visits efficiënt aan te pakken.De nauwe samenwerking met uw bedrijf staat wederom centraal.Met deze unieke module kunnen we de werkpunten meteen detecteren.Daarna gaan we aan de slag om ze te verbeteren op zeer korte termijn.We bedenken samen een strategie en zoeken uit welke oplossingsgerichte acties van toepassing zouden kunnen zijn voor jouw zaak.We behalen met deze formule geweldige resultaten omdat het een totaalpakket is op topniveau.We willen onze opdrachtgevers op deze manier vleugels geven en ze stimuleren om te veranderen of bij te sturen waar nodig.Dit is een uniek leerproces voor alle deelnemers.
Onze ervaring heeft al geleerd dat we op dit vlak ook veel kunnen betekenen voor kmo's omdat ze gebruik kunnen maken van aantrekkelijke subsidies van de overheid (kmo portefeuille).

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x